De telefonie
van
Lilytel.

Lilytel is de zakelijke vaste telefonie en VoIP provider die ervoor zorgt dat spraakverkeer vanuit de cloud over IP gaat met de maximale snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

telefonie lilytel

Do it the lilytel way.

VoIP.

Superstabiel bellen via het internet 😉

Lilytel is de VoIP provider die ervoor zorgt dat spraakverkeer vanuit de cloud over IP gaat. Deze VoIP telefonieoplossing biedt de mogelijkheid om vanuit de pc, laptop en smartphone met één vast nummer te bellen en gebeld te worden. Ons systeem dient niet enkel als telefonie oplossing maar ondersteunt ook de koppeling met chat, sms en je outlook agenda en adresboek. 

bellen over het internet, lilytel VoiP
Sip trunk telefonie van lilytel

SIP TRUNKING.

Met SIP trunk sluit je de telefooncentrale via VoIP aan op het openbare telefoonnetwerk (PSTN). Een toepassing die flinke kostenbesparingen oplevert op infrastructuur en gesprekskosten. Hierbij is het belangrijk dat de huidige telefooncentrale SIP trunk telefonie ondersteunt. Lilytel is SIP provider en kan met SIP telefonie VoIP gesprekken tegen fors lagere kosten afhandelen.

Bedrijfven met veel internationale telefonie, die nu bellen via een ISDN infrastructuur, kunnen tot wel 90 % besparen op belkosten door de centrale uit te rusten met een SIP module.

Benieuwd naar deze toepassing?

Ben jij klaar
voor
Lilytel.

Lilytel verzorgt hosted telecom voor bedrijven met toekomstvisie, onze klanten kunnen rekenen op:

In contact met Lilytel.