Het internet
van
Lilytel.

Lilytel verzorgt Glasvezel en xDSL verbindingen naar jouw locatie, met de flexibiliteit en groeimogelijkheden die bij jouw bedrijf passen. 

het internet van lilytel oosterhout glasvezel draytek

Do it the lilytel way.

GLASVEZEL.

Met de snelheid van het licht 😉

Glasvezel is supersnel internet waarbij data via vezels van glas met de snelheid van het licht wordt uitgewisseld. Dit gaat met een laser, een techniek die zorgt dat je met glasvezel supersnel en betrouwbaar kunt bellen en internetten. Door de hoge snelheid en bandbreedte biedt glasvezel het netwerk van vandaag én de toekomst. 

Lilytel verzorgt een toekomstbestendige glasvezel verbinding naar jouw bedrijfslocatie in Nederland. Benieuwd naar ons aanbod?

Glasvezel Kabels
Glasvezel Kabels in een Router

xDSL.

Lilytel levert alle mogelijke DSL technieken over de traditionele koper infrastructuur: ADSL, VDSL of BVDSL. Deze dienst combineren we met onze hosted voice diensten.

De xDSL infrastuctuur van Lilytel is naast telefonie ook geschikt voor het doormelden van alarmen en het afhandelen van bijvoorbeeld PIN verkeer.

Benieuwd of een xDSL of Glasvezel verbinding beter bij jouw bedrijf of project past? Plaats een aanvraag en Lilytel adviseert u vrijblijvend. 

Ben jij klaar
voor
Lilytel.

Lilytel verzorgt hosted telecom voor bedrijven met toekomstvisie, onze klanten kunnen rekenen op:

In contact met Lilytel.