Even over Lilytel.

Hoe het vroeger ging.

Tien jaar geleden was de oplossing voor bereikbaarheid vaak een groot deel hardware en een klein deel software. De bedrijfstelefooncentrale was een apparaat met functionaliteiten zoals: bellen, gebeld worden, overloop naar de telefoniste en gesprekken doorschakelen naar GSM. Wilde de klant extra functionaliteiten om de bereikbaarheid op een meer klantvriendelijke wijze te stroomlijnen, dan moest er separate Voice Response worden aangesloten. 

Waar het veranderde.

Vandaag de dag is een communicatiesysteem een volledig IP-systeem met veel functionaliteiten die standaard aanwezig zijn. Op dat moment is de dienstverlening van Lilytel belangrijker dan het communicatiesysteem zelf. De Lilytel dienstverlening onderscheidt zich in het analyseren en naar de praktijk vertalen van een passende VOIP dienst voor jouw organisatie. Wij zijn specialisten in VOIP en internet infrastructuur. Wij doen geen werkplek beheer, maar werken hiervoor natuurlijk wel samen met de IT afdeling of IT partner.

Wat wij belangrijk vinden.

Lilytel heeft eigen servers in een van de best beveiligde datacenters van Nederland. Jouw cloud omgeving staat dus veilig opgeslagen ‘gewoon’ in Nederland. 

Lilytel heeft geen externe partij waar telefoontjes worden beantwoord door iemand waarvoor de producten onbekend zijn. Je krijgt ons direct aan de lijn en we gaan door tot je problemen zijn opgelost. 

Lilytel biedt een A tot Z oplossing voor jouw telefonie. Samen met onze partner Nobotel, voor de mobiele telefonie, en installatiepartners biedt Lilytel de totaaloplossing voor telefonie. 

In goede keuzes ben je niet alleen.

Ben jij klaar
voor
Lilytel.

Lilytel verzorgt hosted telecom voor bedrijven met toekomstvisie, onze klanten kunnen rekenen op:

In contact met Lilytel.