Hosted Telefonie

Hosted Telefonie

Hosted Telefonie stelt organisaties in staat hun bereikbaarheid aanzienlijk te verbeteren en medewerkers efficiënter te laten werken. Met een Hosted telefonie omgeving zijn medewerkers gelijktijdig vast en mobiel bereikbaar en kunnen zij naast bellen ook sms of chat gebruiken. Alle communicatie wordt veilig opgeslagen en kan worden gedeeld met collega’s.

De Hosted telefonie omgeving is een complete VoIP telefooncentrale met veel extra functies.

Bent u een veeleisende zakelijke gebruiker en op zoek naar een hoogwaardige telefooncentrale? Onze IP Telefooncentrale biedt u een scala aan mogelijkheden. Wat denkt u bijvoorbeeld van de optie om meerdere gesprekken tegelijk te kunnen voeren of om uw favoriete wachtmuziek (of reclameboodschap) in te stellen. Bellen doet u over uw bestaande internetverbinding. Efficiënter bellen kan niet.

Telefonie over internet, ook wel VoIP genoemd, heeft diverse voordelen. Met VoIP kun je locatie onafhankelijk bellen en eenvoudig opschalen, maar VoIP is veel goedkoper dan andere telefonie en eenvoudig te integreren.

Vast en mobiel zijn steeds vaker geïntegreerd. Heel logisch, want koppeling van vaste en mobiele telefonie leidt tot overzichtelijker werken en kostenbesparingen. Je medewerkers hebben dan nog maar één telefoon: een vaste of een mobiele.

Dat werkt prima, want vast schakelt door naar mobiel en andersom. De bereikbaarheid verbetert enorm en voor je medewerkers is het eenvoudiger.

Een besparing van 40% tot 70% op uw huidige kosten voor zakelijk bellen, geen investering in een dure telefooncentrale en geen kosten voor onderhoud, service en beveiliging. Met een Hosted VoIP centrale van Lilytel investeert u voor een relatief laag investeringsbedrag in een compleet nieuwe telefonie-omgeving met alle functionaliteiten van een volwaardige telefooncentrale.

VoIP (Voice over IP) is een betrouwbare methode om te bellen via dataverbindingen zoals bijvoorbeeld het Internet. Zakelijk bellen met VoIP heeft met name voor het MKB een aantal grote voordelen. Uw eigen lokale netwerk (LAN) gebruikt u nu waarschijnlijk alleen voor data en Internet. Bellen kan echter ook op datzelfde netwerk. De grote hoeveelheid bandbreedte op uw LAN heeft voldoende ruimte over voor spraakoverdracht.

Met Hosted VoIP (ook wel ‘Managed VoIP’ genoemd) van Lilytel krijgt u rechtstreeks toegang tot ons IP-netwerk. Via een IP-verbinding maakt u gebruik van de virtuele telefooncentrale in ons beveiligde datacenter. Uw bedrijf krijgt daarmee de beschikking over een volwaardige en complete spraakdienst met alle functionaliteiten van een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale.

Kostenbesparingen

Met Hosted VoIP bespaart u 40% tot 70% op de kosten van zakelijk belverkeer en abonnementskosten.

  • Betere bereikbaarheid

De uitgebreide functionaliteiten van Hosted VoIP zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf en betere bereikbaarheid van uw medewerkers.

  • Schaalbaarheid

Hosted VoIP groeit mee met uw organisatie. Uitbreiding van IP-aansluitingen zijn binnen vijf werkdagen eenvoudig geregeld.

  • Hoge betrouwbaarheid

Het intelligente IP-netwerk van Lilytel is betrouwbaar en wordt op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen gehost. Het risico van uitval van de onderliggende infrastructuur is daardoor minimaal.

  • Flexibel

De telefoontoestellen zijn niet aan een centrale verbonden en daardoor niet werkplekafhankelijk. Het verhuizen van medewerkers is dus bijzonder eenvoudig.

  • Lage investering

Lilytel biedt uw organisatie de functionaliteiten en voordelen van een geavanceerde telefooncentrale. Deze wordt centraal gehost en benut door meerdere klanten. Hierdoor zijn de eenmalige investeringen beperkt.

  • Vaste maandlasten

U betaalt slechts een vast maandelijks bedrag op basis van de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers/ telefoontoestellen

Neem contact op met Lilytel en vraag naar de mogelijkheden van hosted telefonie in uw organisatie.

top