Mobiele Telefonie

Mobiele Telefonie

Het Nieuwe Werken (werken waar u maar wilt en wanneer u maar wilt) is al lang niet nieuw meer. Mobiel werken is de standaard van nu waarbij mobiele telefonie een cruciale rol speelt. Wat u wilt? Geen storingen, prima verbindingen (ook in het buitenland), passende telefoons en dat tegen de beste prijs ofwel via het meest gunstige abonnement.

Om dat alles voor u te realiseren heeft Lilytel een samenwerkingsverband met Nobotel B.V.

LOGO Nobotel

Nobotel werkt, als onafhankelijk specialist, met diverse partners en providers samen en adviseert u op maat, uitgaande van uw bedrijfsprocessen en wensen.

Onafhankelijk advies over abonnementen

Misschien is het veel gunstiger uw huidige abonnement op te zeggen. Of kunt u beter verschillende abonnementen met elkaar combineren. Wilt u graag eens gedegen advies over hoe en met welke partner u uw mobiele telefoonverkeer optimaal en financieel zo gunstig mogelijk inricht? Neem dan contact met ons op.

Manage uw telecomuitgaven!

Met de speciaal ontwikkelde telecom management tool monitort u continu uw telecommunicatie. Gebruik en kosten worden echt inzichtelijk. Daarvan wordt u met periodieke rapportages op de hoogte gesteld. Weten leidt zo tot bewustwording van de gebruikers en tot het nemen van maatregelen. Het voordeel? Lagere gebruiks-, beheer- en communicatiekosten. Dit kan wel oplopen tot een besparing van 50%!

De tool is browser- en operatoronafhankelijk, vraagt geen investering vooraf en ook het installeren van software in uw systemen is niet nodig.

Smartphones, tablets en accessoires

Ook voor de levering van mobiele telefoons, tablets en eventuele accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat deze voor meer klanten worden ingekocht (volume), gelden hele scherpe aanschaftarieven. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie:

www.nobotel.nl

top