VDSL

VDSL

VDSL is een snellere opvolging van ADSL. Met VDSL wordt voorzien in de behoefte aan een snellere en betrouwbare breedbandverbinding. Glasvezel is nog niet overal beschikbaar is en de behoefte aan sneller internet blijft bestaan, dan biedt VDSL de oplossing.

Nieuwste Technologie

VDSL gebruikt glasvezel tot in de wijkcentrale. Alleen het laatste stuk tot aan de eindlocatie blijft koper. Daardoor kunnen er met VDSL hogere snelheden worden gehaald. Hoe dichter de eindgebruiker zich bevindt bij het punt waar het koper overgaat in glasvezel, hoe sneller de verbinding. De maximale afstand tussen de centrale en de eindlocatie mag niet verder zijn dan 1000-1500 m.

Voordelen

 • Hogere up- en downloadsnelheid dan traditioneel ADSL.
  Snelheden tot 50Mbit down en tot 5Mbit up haalbaar.
 • Meerdere Lilytel diensten mogelijk over één verbinding.
  Door de hogere bandbreedte kunnen meerdere diensten tegelijkertijd worden gebruikt.
 • Moderne technieken.
  VDSL is de opvolger van ADSL en ADSL2. Met de nieuwe VDSL technieken worden hogere bandbreedtes mogelijk gemaakt via de bestaande koperdraadverbinding.
 • Ideaal alternatief voor de kabel.
  Het betaalbare alternatief voor zowel glasvezel, kabel als Extended Ethernet.
 • Eén aanspreekpunt voor al uw communicatieoplossingen.
  Voor al uw Internet, VoIP telefoniediensten, IP-VPN diensten en Mobiele telefonie is Lilytel uw centrale aanspreekpunt.

Extra zekerheid

Redundantie biedt extra zekerheid. VDSL is uitstekend geschikt als back-uplijn voor een glasvezel-, Extended Ethernet- of SDSL-verbinding. Ook is VDSL op te nemen in elke vorm van een IP-VPN. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een verbinding met een hoger service niveau. U bent dan verzekerd van garanties op beschikbaarheid van uw verbinding. Meer informatie over VDSL of andere diensten van Lilytel? Neem contact op met onze Sales afdeling via 0162-750865 of vraag direct een offerte aan.

top