Internet

Internet

Zonder internetverbinding mist u klanten en dus omzet. Een goede internetverbinding is een must voor elke onderneming.  Lilytel levert betrouwbare, stabiele en veilige internetoplossingen voor uw bedrijf.

Gebruikt u Internet voornamelijk om te mailen en websites te bezoeken? Is een snelle Internet verbinding belangrijk binnen uw bedrijf? Of gebruikt u Internet vooral om (grote) databestanden uit te wisselen? Dat zijn vragen die van belang zijn bij de keuze van een infrastructuur voor zakelijk Internet.

Lilytel levert internet via glasvezel en verschillende DSL verbindingen en kijkt samen met u wat er mogelijk is op de gewenste locatie en welke verbinding voor uw organisatie de beste oplossing is.

Lilytel is ook specialist in het verhogen van uw beschikbaarheid: Van UMTS back up middels een SIM in uw router tot een speciale router voorzien van DUAL WAN. Dat wil zeggen dat wij de router voorzien van ADSL/VDSL/SDSL enerzijds en breedband via de kabel of Glasvezel anderzijds.

Niet alleen bij uitval van de verbinding neemt de tweede lijn de diensten over, ook in geval van failover springt de tweede lijn bij.
Staat uw bedrijf te ver van de POP / cityring, ook dan is een DUAL WAN router geschikt om meer bandbreedte binnen te brengen. Neem contact met ons op, dan vertellen wij u meer over onze dienstverlening.

top