About us

Raymond van Schuppen en Hans van Rijswijk zijn Lilytel voor beiden geldt dat de passie voor telecom er al vroeg in zat. Raymond bij Versatel verantwoordelijk voor verkoop en Hans voor projectmanagement bij Enertel.

Regelmatig kruiste deze Bredanaars hun wegen waarbij Raymond de focus had op mobiele telefonie met zijn bedrijf Nobotel en Hans op hosted telefonie met zijn bedrijf Wickl.

Eind 2014 hebben zij besloten om de krachten te bundelen in het nieuwe bedrijf Lilytel welke het levenslicht zag op 1 januari 2015 jl. De focus ligt op (hosted) telefonie! Een eigen state of The art voice platform welke ondergebracht is in enkele datacentra. Een cloud dienst in optima forma waarbij de klant echt centraal staat.

Anno 2015 is communicatie niet meer weg te denken en lilytel denkt graag met u mee om een passende dienst te leveren. Dit kan al vanaf de levering van een SIP account, zie de uitleg elders op de website, waarbij je direct gaat besparen op je maandelijkse kosten tegen een geringe investering.

Lilytel is VoIP en zij zijn er klaar voor.Met Lilytel


  • kunt u altijd rekenen op professionele ondersteuning en een duidelijk aanspreekpunt
  • bent u altijd up-to-date en u kunt uw dienstverlening eenvoudig aanpassen of uitbreiden
  • en wordt de beschikbaarheid van uw dienst(en) continu bewaakt
  • heeft u geen zorgen over beheer en beveiliging
  • bent u flexibel om functionaliteiten zelf in te richten en aan te passen
  • heeft u grip op de kosten: u betaalt wat u gebruikt
  • kunt u vanaf elke locatie gebruik maken van onze diensten

Veel Ondernemers Gingen U Voor


Lilytel is vooruitstrevend en zoekt met zorg de juiste partners voor u uit. Hierdoor kunt u onze diensten naadloos integreren in uw bedrijf.

Lilytel investeert voortdurend in haar netwerk. Wij leveren nationale en internationale connectiviteit via de Amsterdam Internet Exchange (AMS ix) en via wereldwijde overeenkomsten voor de afwikkeling van data en telefonieverkeer.

Lilytel heeft in meerdere datacentra cabinets staan met eigen netwerkapparatuur, dit alles voor een optimale beschikbaarheid. Uiteraard is ons core netwerk volledig redundant uitgevoerd en dat geldt specifiek voor ons telefonieplatform. Daarbij zijn de IP uplinks gekoppeld met meerdere internationale operators.

Lilytel kent korte communicatielijnen : uw vragen kunnen eenvoudig en snel worden beantwoord en aanpassingen snel worden doorgevoerd.


top